Lees hier voordat u overweegt een pup te nemen.

Ons plan om onze Kelly (Torchic of Cabot Strait) te laten dekken, hebben we een half jaar uitgesteld, i.v.m. persoonlijke omstandigheden.

Binnenkort zullen we voor Kelly een pagina maken op onze site. Ze is een dochter van Merel en Dodger en doet het goed op de trainingen, heeft een grote 'will to please' en haalde uitmuntend op de show.

Wanneer u belangstelling heeft voor één van onze honden, dan hoor ik het graag via mijn mailadres: jenjbrouwer(apestaartje)hotmail.com

ps. 16 juli 2022:    Het contactformulier lijkt al langere tijd niet goed te werken, waardoor ik de voorgaande periode geen reacties heb binnen gekregen. Excuus dat ik hierdoor niet reageerde.

Op mijn site staat alle benodigde informatie voor u, lees dit goed door, voordat u mij een bericht stuurt met wat informatie over uzelf en de plannen met de hond.

Alle pups mogen het nest verlaten, zodra ze op de juiste manier verzekerd zijn, voor de duur van één jaar.

Voorheen kon ik deze verzekering collectief afsluiten, maar dat lukt op dit moment niet. De nieuwe eigenaar moet deze nu zelf v.t.v. afsluiten. Ik hoop dit in de toekomst weer collectief te kunnen doen.

De pups worden in huis geboren en getogen. Ze verlaten het nest rondom de 8ste week, dit alles in goed overleg.

Voor de eerste weken bij de nieuwe eigenaar krijgen ze voldoende eten mee, o.a. Energique volledig puppyvlees en puppybrokjes (Proplan Large Robuust) van Purina.

dscn0966