Lees hier voordat u overweegt een pup te nemen.

Onze Kelly (Torchic of Cabot Strait) is op 11 oktober 2023 bevallen van 7 pups. 3 zwarte en 1 blonde teef, 2 zwarte en 1 blonde reu. De vader is Eringhill Chase What Matters at Hyspire. Er is nog een blonde reu beschikbaar.

Binnenkort zullen we voor Kelly een pagina maken op onze site. Ze is een dochter van Merel en Dodger en doet het goed op de trainingen, heeft een grote 'will to please' en heeft al meerdere SJP B diploma's gehaald. Ze haalde een uitmuntend op de show.

Wanneer u belangstelling heeft voor één van onze honden, dan hoor ik het graag via mijn mailadres: jenjbrouwer(apestaartje)hotmail.com

Op mijn site staat alle benodigde informatie, lees dit goed door, voordat u mij een bericht stuurt met wat informatie over uzelf en de plannen met de hond.

Alle pups mogen het nest verlaten, zodra ze op de juiste manier verzekerd zijn, voor de duur van één jaar.

Voorheen kon ik deze verzekering collectief afsluiten, maar dat lukt op dit moment niet. De nieuwe eigenaar moet deze nu zelf v.t.v. afsluiten bij Ohra of Petplan. Ik hoop dit in de toekomst weer collectief te kunnen doen.

De pups worden in huis geboren en getogen. Ze verlaten het nest rondom de 8ste week, dit alles in goed overleg.

Voor de eerste weken bij de nieuwe eigenaar krijgen ze voldoende eten mee, o.a. Energique volledig puppyvlees en puppybrokjes (Proplan Large Robuust) van Purina.

dscn0966