Easy dec2015 4
Lotte zomer 2011 1

Kaya  -  Silronrays Verona          geb.datum 7 september 2004

Kaya is altijd een goede werkhond geweest en samen hebben we veel KNJV B-diploma's en MAP's behaald. Om verschillende redenen nooit met haar gefokt.

Onze 'tante Ka' is in januari 2020 overleden. Ze is maar liefst 15 1/2 jaar oud geworden. Het was een taaie, trouwe metgezel, met een pittig karakter.

Easy  -  Silronrays Belle Isis          geb.datum 75 maart 2006

Zie foto links boven

Easy heeft samen met Jelmer meerdere KNJV B diploma's en MAP's behaald toen Jelmer nog maar 11 jaar oud was. I.v.m. een rugblessure van Easy, is het nooit gelukt om een A-diploma te halen. Het is de makkelijkste Labrador geweest, die we ooit hebben gehad. Gelukkig heeft ze dit karakter doorgegeven aan haar kinderen. Ze heeft 3 nesten gehad, gefokt volgens de regels van de NLV. Uit deze nesten hebben we destijds Lotte en Lucky gehouden. Ze genoot van een rustige oude dag.

In maart 2019 is ze overleden.

Lotte  -  Easy Going Of Cabot Strait          geb.datum 4 april 2009

Zie foto links onder

Lotte heeft het makkelijke karakter van haar moeder Easy meegekregen. Lotte heeft een paar mooie KNJB B diploma's behaald in haar jonge jaren en 1 nest voortgebracht.

Lotte is op woensdag 26 juli 2023 overleden. Haar grootste hobby was eten, daarnaast sliep ze graag bij de CV, vraagt regelmatig om een knuffel en samen een blokje om, dan is Lotte helemaal tevreden.

Wat zullen we jouw gedrentel in huis missen. Rust zacht lieve Lotte.

4 april 2009 - 26 juli 2023