Easy dec2015 4
Lotte zomer 2011 1

Kaya  -  Silronrays Verona          geb.datum 7 september 2004

Kaya is altijd een goede werkhond geweest en samen hebben we veel KNJV B-diploma's en MAP's behaald. Om verschillende redenen nooit met haar gefokt.

Een mooie foto van haar hopen we binnenkort te plaatsen.

Easy  -  Silronrays Belle Isis          geb.datum 75 maart 2006

Easy heeft samen met Jelmer meerdere KNJV B diploma's en MAP's behaald toen Jelmer nog maar 11 jaar oud was. I.v.m. een rugblessure van Easy, is het nooit gelukt om een A-diploma te halen. Het is de makkelijkste Labrador geweest, die we ooit hebben gehad. Gelukkig heeft ze dit karakter doorgegeven aan haar kinderen. Ze heeft 3 nesten gehad, gefokt volgens de regels van de NLV. Uit deze nesten hebben we destijds Lotte en Lucky zelf gehouden.  Ze geniet nu van een rustige oude dag en wordt vooral actief zodra het etenstijd is.

Lotte  -  Easy Going Of Cabot Strait          geb.datum 4 april 2009

Lotte heeft het makkelijke karakter van haar moeder Easy meegekregen. Lotte heeft een paar mooie KNJB B diploma's behaald in haar jonge jaren en 1 nest voortgebracht. Na een logeerpartij bij Gerda, wilde ze daar graag blijven wonen, sindsdien zijn zij beste vriendinnen. Ze komt nog regelmatig logeren en dat vinden we heel gezellig.